Externe

(video) Așa ceva nu s-a mai văzut! În Norvegia a avut loc parada gay-lor pentru copii 

Pinterest LinkedIn Tumblr

Norvegia a şocat întreaga lume prin organizarea paradei homosexualilor ai cărei participanţi au fost copiii. Festivalul organizat în Oslo, a avut ca scop susţinerea cercetărilor cu privire la homosexualitatea printre copii şi faptul că acest fenomen este un lucru cert oferit de natură, scrie zumi.md.

De fapt, acest eveniment poartă aceeaşi notă de propagandă homosexuală, însă nu printre  persoanele mature, ci printre minori.

Homosexualitatea nu mai este o problemă majoră în Europa. Minorităţile sexuale au reuşit să obţină egalitatea în drepturi şi respectul societăţii. Asta, însă nu  le-au fost de ajuns, adulţii  homosexuali au decis să implice în activitatea de promovare şi copiii.

Norvegia a avut loc parada GAYLOR pentru COPII, europa homosexualitateRecent locuitorii din Oslo  au fost martorii unei parade  gay pentru copii. Aceştia se plimbau pe străzile oraşului, ţinând banere care promovau valoarea căsătoriilor gay. Mai mult decât atât, autorităţile norvegiene nu au împiedicat desfăşurarea evenimentului.

Căsătoriile între persoane de acelaşi sex au fost legalizate în Norvegia în 2009, ca urmare a aprobării proiectului de lege de către Parlament. Astfel, Norvegia a devenit a şasea ţară din lume care a dat undă verde homosexualităţii.

loading...

Comments are closed.