Alte știri

VIDEO // În timp ce unii știu doar să protesteze, PACE, alături de diasporă. Ce face Cavcaliuc în Germania

Pinterest LinkedIn Tumblr

În timp ce unele partide protestează fariseic, apărând, chipurile, interesele diasporei, președintele partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc și candidatul pentru funcția de deputat Valentina Geamănă se întâlnesc cu moldovenii din diasporă.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Oamenii au obosit de promisiuni deșarte și mincinoase. Ei sunt dezamăgiți de întreaga clasă politică. Ei vor să revină acasă și cred că PACE va construi Europa acasă. Noi vom face ordine în Moldova. Pentru oameni”, a declarat liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, într-un LIVE pe pagina sa de Facebook, aflându-se în Germania.

Liderul PACE a adăugat că la întâlnirile cu diaspora a primit mesaje pozitive și a simțit susținere masivă din partea cetățenilor plecați în căutarea unei vieți mai bune, dar care doresc să se întoarcă acasă.

Menționăm că pe parcursul acestei săptămâni, Gheorghe Cavcaliuc împreună cu alt candidat de pe lista PACE, Valentina Geamănă vor avea întâlniri cu diaspora din mai multe țări.

Anterior PACE a promis că venind la guvernare va implementa un plan pentru reintegrarea celor care se întorc definitiv acasă. Inclusiv condiții speciale de impozitare la vamă.

Acești oameni vor simți nu doar că sunt așteptați în țară, dar și că le sunt create condiții ca să trăiască bine și în liniște, aici, alături de părinți și copii, potrivit liderului PACE.

Amintim că Partidul Acasă Construim Europa va fi nr.1 în buletinele de vot în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie.

loading...

Comments are closed.