Social

(video)! Inaugurarea Târgului de Crăciun, organizat în premieră de Guvernul Republicii Moldova, cu genericul „Acasă de Crăciun”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Târgul de Crăciun de pe strada 31 august din Capitală este mai ceva decât o poveste. Zeci de culori multicolore au împânzit orăselul de basm. Evenimentul este transmis live de Publika TV.

Zeci de oameni s-au adunat pentru a admira frumusețea Târgului, iar copiii sunt pur și simplu încântați de ceea ce se petrece.

Chişinăuenii sunt aşteptaţi să vină la Primului Târg de Crăciun în stil european, care va fi deschis oficial în această seară, de la ora 18:00. Cei care aleg să vină cu mașina pentru a participa la inaugurarea târgului vor putea să-și parcheze autoturismele în locurile special amenajate în Piața Marii Adunări Naționale, cu intrare din strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni.

Pe durata desfășurării Târgului de Crăciun, ofițerii de patrulare din cadrul Inspectoratul Național de Patrulare al IGP vor asigura ordinea publică în zona desfășurării evenimentului și vor fluidiza traficul
rutier în zonă.

Târgul de Crăciun tradițional, în stil european la Chișinău, este organizat de Guvernul Republicii Moldova și se va desfășura în perioada 15 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018. În acest an sărbătorim împreună „Acasă de Crăciun”!

 

loading...

Comments are closed.