Social

(video) Incendiar! Vloggerul Ilie Bivol este acuzat că și-ar fi dat singur foc la casă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

O casă incendiată a tulburat liniștea din Facebook-ul moldovenesc. Vloggerul Ilie Bivol a anunțat astăzi că i-a ars casa și are nevoie de 20.000 de euro pentru a o repara.

Reacțiile au fost diferite. Evident că urmăritorii lui Ilie au acceptat să îl ajute. Printre aceștia se află și o fetiță bolnavă de cancer care în trecut l-a rugat să o ajute cu un simplu share, iar în schimb Ilie ar fi blocat toate rudele fetiței.

Astăzi pe canalul de Youtube al colegului lui Ilie, Ștefan Mihăilă a apărut un video în care vloggerul român îl acuză pe idolul copiilor moldoveni de faptul că acesta inenționat și-ar fi incendiat casa pentru a putea să își construiască o vilă în schimbul casei mai mici pe care o avea până acum.

În pozele prezentate drept dovezi de către Ștefan Mihăilă se vede o altă construcție, care pare a fi mult mai mare decât casa incendiată. Totodată vloggerul român amintește că atunci când Ilie a șters tot materialul de pe canalul său a spus că are o ofertă de lucru cu 1000 de dolari pe săptămână și se întreabă, oare de ce Ilie nu merge să lucreze să obțină acești bani pentru a-și construi casa dar cere de la oameni.

loading...

Comments are closed.