Social

(Video) Interpreta Adriana Ochișanu a căzut cu liftul în gol, într-un centru comercial din Chișinău!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Adriana Ochisanu s-a ales astazi cu o sperietura zdravana dupa ce a cazut cu liftul in gol, cateva etaje. S-a intmplat intr-un centru comercial din capitala, iar intrepreta era singura in lift cand acesta s-a blocat si a inceput brusc sa cada. De cealalta parte, cei din administratie spun ca ascensorul nu a cazut, ci a coborat lent, scrie Pro TV. 

Incidentul s-a produs astazi la centrul comercial Sun City din capitala. Interpreta a povestit ca si-a lasat masina in parcarea subterana si a urcat de acolo in ascensor pentru a ajunge la etajul doi. Liftul insa a ajuns la etajul patru. „La un moment dat s-a blocat, toata instalatia a inceput sa joace. Panoul de la lift arata -1, -4, s-a oprit si apasam pe butoane nimic. Am apasat pe sonerie nimeni nici o reactie”, a declarat Adriana Ochisnau.

Artista a ramas blocata in ascensor la etajul 4 pentru mai bine de 15 minute. Potrivit ei, la un moment dat, lumina din lift s-a stins, iar cabina a cazut in gol: „Am vazut ca cineva programeaza liftul, la un moment dat s-au stins luminile. Brusc am cazut in gol pana la etajul -2, cu viteza mare. Am reusit sa ma tin cu maina stinga si cu maina dreapta sa ma sprijin si am cazut.”

 

Dupa ce a iest din ascensor, interpreta a mers la administratie pentru a cere explicatii, insa a fost data afara din birou. „M-am dus la administratie si am cerut socoteala si le zic, ce lift aveti?, ce siguranta aveti? Imi zice: „iesi de aici femeie, ce strigi”, a povestit Adriana Ochisanu.

Seful pazei centrului comercial, care nu a vrut sa vorbeasca in fata camerelor de luat vederi, a spus ca liftul s-ar fi blocat la un moment dat, asa ca tehnicienii l-au repornit. In acel moment cabina nu ar fi cazut in gol ci a coborat lent pana la cel mai jos nivel, dupa care a continuat sa lucreze.

loading...

Comments are closed.