Politic

VIDEO // Interpreta Carolina Prepeliță: Veniți la miting, pentru ca această guvernare, să plătească facturile pentru lunile de iarnă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Interpreta Carolina Prepeliță a lansat astăzi un mesaj de încurajare a oamenilor să participe la mitingul de la ora 13:00 din fața Parlamentului. Ea a explicat că poporul este în drept să ceară sprijin de la Guvern pentru plata facturilor în lunile de iarnă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Voi merge astăzi la mitingul de la Parlament, la ora 13:00, pentru a le demonstra celor care ne călăresc țara și poporul că nu-mi este frică de ei. Să arătăm că cetățenii, poporul sunt stăpânii Republicii Moldova, nu niște purtători de rucsacuri, ajunși din întâmplare la conducere. Voi merge să cer ca cei care au primit un miliard de euro de peste hotare, această guvernare, să plătească facturile pentru lunile de iarnă, pentru că orice guvernare vine și pleacă, iar poporul rămâne. Noi suntem aici stăpâni, nu oamenii aflați în treacăt la conducere, poate chiar prin Moldova. Prieteni, stimați cetățeni, veniți și voi la Parlament, la ora 13:00, pentru a arăta că suntem mulți și suntem cei care decid în țara noastră”, a subliniat Carolina Prepeliță.

loading...

Comments are closed.