(Video) Interviu cu Alexandru Jizdan: Despre familie, pasiuni și viitor! Fața umană a ministrului de Interne

Interviu cu Alexandru Jizdan, Despre familie, pasiuni și viitor, ministerul afacerilor interne al republicii moldova, guvernul filip, pdm plahotniuc, alegeri moldova 2019, partidul democrat, politia chisinau, grupuri criminale organizate, jizdan anenii noi, 

Ministrul de Afacerilor Interne (MAI) al Republicii Moldova, Alexandru Jizdan, a acceptat invitația trainerului Alexandru Bordea la un interviu cu mai puțină politică și mai multe evenimente relatate din viața personală. Polițistul s-a arătat deschis la provocare și a povestit despre locurile copilăriei, despre cum s-a cunoscut cu soția în tinerețe, dar și cât este de mândru de cei trei feciori.

Întâi de toate trebuie specificat că Jizdan, până a ajunge în fruntea MAI, și-a dedicat 27 de ani din cariera sa de polițist acestei instituții care face parte din Guvernul Republicii Moldova.

“Eu sunt un om mai milităros, dar nu am fost așa tot timpul. Deoarece mediul în care eu am crescut la țară, în satul Geamăna, Anenii Noi, era diferit de ceea ce am început a face în 1992, când am venit la Academia de Poliție “Ștefan cel Mare”, ca ulterior cei 27 de ani în care mi-am servit patria să mă marcheze”, spune Alexandru Jizdan, după care adaugă: “Cei care lucrează în Ministerul de Interne înțeleg ce spun eu acum, iar pentru cei care nu a fost niciodată în minister, vreau să vă spun că totul este legat de disciplină, de ordine executate întocmai și de mult curaj atunci când te confrunți cu unele probleme în domeniul criminalității. Eu am activitat în toată perioada aceasta în combaterea criminalității organizate”, a povestit ministrul.

Alexandru Jizdan este căsătorit, soția sa la fel fiind din satul Geamăna: “Noi am crescut într-o mahala, avem și creștem trei băieți”. Deși are o familie mare, el spune că și-a dorit mai mulți copii. “Așa a fost dat să ne oprim la trei, însă ne doream cândva mai mulți… Dar vreau să vă spun că eu sunt fericit cu familia mea. Atunci când în domeniu profesional erau momente care mă afectau psihologic, familia era acea care mă readucea la starea normală – dar niciodată nu am intrat cu îmbrăcămintea profesională în casă (la figurat vorbind). M-am străduit mereu să separ familia de activitatea de polițist”, a adăugat Jizdan.

Urmăriți mai jos interviul integral realizat de Alexandru Bordea:

alezandru jizdan mai, pdm

Total
0
Shares
Total
0
Share