Alte știri

VIDEO // John Travolta, despre momentul în care a văzut-o pe soţia sa, Kelly Preston, făcând dragoste cu Tom Cruise: „A fost dur“

Pinterest LinkedIn Tumblr

John Travolta (65 de ani) a vorbit despre momentul în care a vizionat pentru prima dată „Jerry Maguire“ şi a văzut-o pe ecran pe soţia sa, Kelly Preston (57 de ani), făcând sex cu Tom Cruise (57 de ani).

John Travolta a mărturisit că a fost uimit când a vizionat scena de sex dintre soţia sa şi Tom Cruise din filmul „Jerry Maguire“, scrie Daily Mail, citat de adevarul.ro.

Kelly, care era căsătorită cu John Travolta de cinci ani în momentul în care filmul a fost lansat în 1996, nu l-a avertizat pe soţul său că există şi scene explicite.

Invitat la „The Late Show with James Corden“, actorul şi-a amintit momentul în care a mers la premiera „Jerry Maguire“, neştiind că „urmează scena respectivă“.

„N-aveam habar“, a recunoscut el. „… Şi o vezi pe soţia ta cu Tom Cruise, în mijlocul a ceva uluitor. Asta depăşeşte orice!“, a continuat Travolta.

James, moderatorul emisiunii, a subliniat că în timp ce personajul lui Kelly întreţine relaţii sexuale cu Tom ea strigă: „Niciodată, să nu te opreşti niciodată!“, moment în care John a reacţionat: „A fost dur“.

John Travolta şi Kelly Preston formează un cuplu din anul 1991. John a fost alături de Kelly la premiera pe covorul roşu a filmului „Jerry Maguire“, care a avut loc la teatrul Mann Village din Westwood în decembrie 1996.

În acelaşi timp, Tom Cruise a participat la premieră la braţul soţiei sale de atunci, Nicole Kidman, cu care a fost căsătorit din 1990 până în 2001.

loading...

Comments are closed.