Alte știri

VIDEO: La miez de noapte, Pavel Filip a fost sunat de către Vlad Plahotniuc. Iată despre ce au discutat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vladimir Cebotari, candidatul Partidului Democrat la funcția de Primar General al Municipiului Chișinău, în interviul oferit lui Andrei Bolocan la emisiunea Lumina, descrie cum se lucra în Partidul Democrat, pe când Vlad Plahotniuc era președinte de partid.

Puteai să te trezești cu apeluri după miez de noapte, să fii convocat la ședință după miez de noapte, pentru probleme administrative. Ne-am obișnuit, așa se lucra!”, a spus Vladimir Cebotari.

Candidatul a povestit și un caz care a devenit banc în cercurile PD.

Domnul Pavel Filip a fost sunat la ora două noaptea. Când a răspuns, Vlad Plahotniuc îl întreabă „Pavel, ce faci?”. Iar domnul Filip, fiind un om foarte inteligent și cu un fin simț al umorului, a răspuns „N-ai să mă crezi. Așteptam să mă suni!”.

Când am acceptat această provocare, funcția publică și alte lucruri, acest fapt a fost discutat. Eu știam modul de lucru al lui Vlad Plahotniuc de la alți colegi care de mai demult timp lucrau cu el. De aceea nu a fost surpriză. Aveam și timp liber, în a doua jumătate a zilelor de sâmbătă și duminică încercam să compensez acel timp în care nu eram cu familia”, a mai declarat Vladimir Cebotari.

loading...

Comments are closed.