Alte știri

(video) La Sadova va avea loc Festivalul Mierii și a Căpșunilor! Filip Kirkorov este invitatul surpriză al lui Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a anunțat pe pagina sa de Facebook că ediția din anul acesta a Festivalului Mierii şi Căpşunilor va avea loc în satul său de baștină – Sadova, Călărași.

În satul meu natal Sadova, pe data de 10 iunie, la ora 10:00, va avea loc deschiderea celei de-a V-a ediții a Festivalului Mierii şi Căpşunilor. În acest an Festivalul se va desfășura sub egida președintelui țării, întrucât pentru mine este important să susținem producătorii autohtoni și să dezvoltăm turismul în țara noastră„,scrie Igor Dodon pe Facebook.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Dodon promite că cei prezenți la eveniment vor avea parte de un adevărat paradis al  căpşunilor cu degustarea diferitor soiuri de căpşuni, dulceţuri, lichioruri de căpşuni, dar și un fascinant spectacol muzical.

La deschiderea evenimentului vor evolua mai multe vedete autohtone. Nelly Ciobanu, Natalia Gordienco, Millenium, Akord, Tharmis și Doredos.

Cel mai așteptat oaspete însă va fi cunoscutul interpret rus, Filip Kirkorov.

loading...

Comments are closed.