(Video) Lacrimi de bucurie în ochii bătrânilor: Tinerii din PDM le-a făcut o surpriză emoționantă de Ziua Persoanelor în Etate!

Lacrimi de bucurie în ochii bătrânilor, Tinerii din PDM le-a făcut o surpriză emoționantă de Ziua Persoanelor în Etate, partidul democrat din moldova, vlad plahotniuc, fapte bune, 1 octombrie 2018, tinerii democrati, alexandr cauia
 

Luni, 1 octombrie, de Ziua Internațională a Persoanelor în Etate, câțiva tinerii din Partidul Democrat au hotărât să fie alături de mai mulți bătrâni din Moldova. Ei au pus o sumă de bani pe un card bancar și au mers într-un market din Capitală, unde au achitat produsele alimentare cumpărate de oamenii în etate, prin acest gest felicitându-i cu ziua lor.

“Astăzi este Ziua Internațională a Persoanelor în Etate și noi Tinerii Democrați vrem să achităm produsele pe care le-ați cumpărat dvs”, a spus Roman Leșan, adresându-se unei doamne care stătea în rând la casă. Ea a rămas surprinsă de acest gest. “Mulțumesc din suflet! Să aveți noroc în viață! Faceți un lucru foarte bun”, a replicat femeia și l-a îmbrățișat pe tânărul democrat.

Apoi surprinza s-a repetat pentru alte persoane în etate care au venit la cumpărături în această zi. Vedeți video mai jos.

Tinerii Democrați au făcut această acțiune de caritate cu scopul de ai sensibiliza semenii lor, îndemnându-i pe toți să fie mai buni cu oamenii în vîrstă și să-i ajute cât mai des!

Total
0
Shares
Total
0
Share