Social

(video) Lacrimi de fericire pentru o tânără familie! Ion și Claudia se pregătesc să se mute în casă nouă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Familia Dulgher, care și-a cumpărat apartament prin programul guvernamental Prima Casă, se va muta până la Paște. Soții au luat această decizie după ce Fundația Edelweiss le-a trecut primul pragul și bineînțeles nu cu mâna goală, ei au primit un vaucer în valoare de 40 000 de lei, dar și mai multe electrocasnice pentru bucătărie.

„Am susținut programul “Prima casă” încă din primul moment și știu că el va face mult bine societății noastre. Ion și Claudia se pregătesc deja de mutare și alături de colegii de la Fundația Edelweiss, le-am făcut o surpriză de casă nouă. Îi felicit că au ales un viitor aici, în Moldova și sunt sigur că, asemenea lor, vor face din ce în ce mai multe familii. Să vă bucurați de prima voastră casă și să vă aducă numai bucurii și împliniri!”, a spus Vlad Plahotniuc.

Tânăra familie spune că îi vor aduna în noul apartament pe toți cei dragi chiar de Paște. Totodată, ei au ținut să mulțumească pentru suprinza primită. „În primul rînd vreau să mulțumesc lui Pavel Filip pentru proiectul Prima Casă. Ne-a dăruit o șansă”, a declarat capul familiei Ion Dulgher.

Menționăm că cei doi soți au ales un apartament cu două camere în Chișinău (sectorul Ciocana) în sumă de 30 de mii de euro.

Amintim că Programul „Prima Casă” oferă garanţii băncilor din partea statului. Astfel, nu mai este nevoie de gaj pentru contractarea unui împrumut. Astfel autorităţile de la Chișinău vor ca un număr cât mai mare de moldoveni cu venituri mici să poată aplica la acest proiect.

loading...

Comments are closed.