Alte știri

VIDEO // Lider socialist: ”Oponenții de pe dreapta se comportă ca niște imigranți politici”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Oponenții partidelor de dreapta se comportă ca niște muncitori imigranți în politica moldovenească, imediat după finalizarea temelor primite de la mentorii occidentali, își vor lua familiile și vor părăsi Moldova. Acest lucru a fost declarat de președintele PSRM Igor Dodon la postul de televiziune Primul din Moldova, transmite Telegraph.md

”Ce îi interesează astăzi pe oamenii din sate? Locuri de muncă, drumuri, apă și canalizare, iluminat, punct medical, grădiniță și școală. Acestea sunt nevoile oamenilor. Dacă guvernul nu asigură aceste nevoi, indiferent de culoarea sa, toată lumea va pierde. Dar se vede faptul că aceste lucruri puțin le interesează pe partidele de dreapta. Uneori, acești adversari se simt ca muncitori imigranți în Moldova. Acesta nu este un cuvânt rău. Este important pentru ei să indice în CV-ul lor că au deținut funcții, au urmat instrucțiunile mentorilor din vest și, când se va termina misiunea, își vor lua familiile și vor părăsi țara. Blocul comuniștilor și socialiștilor vede lucrurile diferit. Vreau ca copiii mei să locuiască în această țară. Dar pentru ca oamenii să locuiască aici, trebuie să investim, să creăm locuri de muncă, să îmbunătățim calitatea vieții ”, a spus Dodon.

În opinia sa, acțiunile oponenților de dreapta sunt menite să îndeplinească instrucțiunile Occidentului pentru a „merita” compensații.

”Am sentimentul că este mai important pentru ei ceea ce cred mentorii occidentali despre ei decât ceea ce se întâmplă în țară. Ei se joacă de-a geopolitica. Scopul patronilor lor nu este de a îmbunătăți calitatea vieții aici, ci de a utiliza țările mici în lupta împotriva unui adversar geopolitic” a declarat liderul PSRM.

Citește și: Igor Dodon a mulțumit muncitorilor din Taraclia pentru munca depusă în această perioadă de criză economică

loading...

Comments are closed.