Politic

(video) Liderul Partidului AS, Maia Sandu, își lansează propria emisiune – „PAS Decisiv”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-o postare pe Facebook, Președinta Partidului AS, Maia Sandu, a anunțat că urmează să lanseze o nouă emisiune, săptămânal va ieși emisiunea „PAS Decisiv”.

Prieteni, lansăm emisiunea săptămânală „PAS Decisiv”.

Împreună trebuie să facem tot posibilul ca să scăpăm de corupție și incompetență, să readucem normalitatea în Republica Moldova. E nevoie de un PAS decisiv din partea noastră, a tuturor. Vrem să interacționăm cât mai des, să răspundem întrebărilor dumneavoastră, să discutăm problemele actuale și să vă informăm cu regularitate despre activitățile PAS. Din păcate, puțina presă independentă care a mai rămas este sugrumată, iar denigrările și minciunile iau proporții inimaginabile. De aceea, credem că e foarte important să discutăm direct.

Le mulțumim voluntarilor care s-au implicat în crearea acestui video. Învățăm să devenim politicieni foarte buni, învățăm să facem emisiuni cât mai bune. Avem nevoie și de sprijinul dumneavoastră, fie prin implicare voluntară, fie prin mici donații către PAS. Așteptăm opinii și întrebări pe pagina de Facebook a Partidului Acțiune și Solidaritate.” a scris Maia Sandu pe Facebook.

loading...

Comments are closed.