VIDEO // Liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat că trăiește din banii colegilor de partid

Liderul PPDA, Andrei Năstase, susține că trăiește din salariul de președinte al formațiunii, pe care colegii săi l-ar fi convins să-l accepte. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Cutia Neagră, de la postul de televiziune TV8. Acesta a refuzat să spună, însă, care este mărimea lefii pe care o primește, deși moderatoarea emisiunii a încercat cu disperare să o afle, scrie Democracy.md

“Trăiesc din salariu meu de președinte al Platformei Demnitate și Adevăr. Cinci ani de zile au am făcut voluntariat, dar, la un moment dat, colegii mei au spus: Andrei, e timpul să ai un salariu. Am fost deputat, aș fi avut un salariu acolo, am fost la Minister. Trăiesc și eu ca un om normal”, a declarat Andrei Năstase.

Anterior, mai multe instituții media au scris că PPDA continuă să primească sume impunătoare de bani de peste hotare și deține proprietăți importante în țară și în Germania, acolo unde a evadat naşul său de cununie, Victor Ţopa, condamnat în Moldova pentru şantaj, delapidări şi spălări de bani.

Total
0
Shares
Total
0
Share