VIDEO // Lilian Carp, candidatul PAS, continuă să se întâlnească cu oamenii din diferite domenii pentru a schimba Chișinăul spre bine

Lilian Carp, împreună cu echipa sa, continuă să se întâlnească cu oamenii din diferite domenii de activitate, să discute despre problemele Chișinăului și să explice cum are loc procesul de soluționare lor în viziunea sa. De asemenea, acesta discută cu oamenii despre obiectivele sale pe termen lung și scurt și ce proiecte și-a propus spre realizare.

Acești pași derivă din situația actuală pe care o avem în capitală, din lipsa confortului care se simte tot mai pronunțat, în trafic, în curți, școli și pe străzi. Doar un plan de dezvoltare general poate să aducă o îmbunătățire a situației actuale.

”Cu toții ne dorim un Chișinău cu adevărat schimbat spre mai bine și mai calitativ, iar echipa PAS își propune să facă aceste schimbări. Pe 5 noiembrie vino la vot împreună cu familia și prietenii, votează echipa PAS și Lilian Carp Primar General”, este mesajul candidatului.

Total
0
Shares
Total
0
Share