Alte știri

VIDEO // Locuitorii orașului Bălți cer repararea unei porțiuni de drum deplorabile. Răspunsul primărirei: „Așteptați când are să vină vremea, când are să vină Domnul”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Locuitorii municipiului Bălți sunt foarte nemulțumiți de atitudinea nepăsătoare a edilului lor și a primăriei municipiului, transmite Telegraph.md

O locuitoare a municipiului Bălți a povestit despre una dintre problemele majore ale regiunii în care locuiște. Este vorba despre starea deplorabilă a drumului pe care bălțenii circuă la serviciu, școli și grădinițe.

Când chemăm o скорая ( ambulanță – n.r.), o poliție –  tare greu vine. Drumu-i glod, copiii se duc la școală, se duc la lucru, până ajungi la Guliver de mânjești totul ca o cioară. Am vrut să mă duc la primar să mă interesez. Mi-a spus: Așteptați când are să vie vremea. Așteptați când are să vie Domnul” a spus doamna Maria într-un live a membrului partidului PACE, Ion Straciuc.

Doamna Maria a mai menționat că este mereu prezentă la vot și a votat pentru primarul actual Renato Usatîi, la recentele alegeri. Și mai mulți locuitori din regiunea sa au mers la primărie cu o altă problemă referitor la faptul că în capătul aceleiași străzi deplorabile nu arde deloc lumina, dar din păcate nu au primit răspuns de la autorități.

Suntem mai mulți aicea. Iată vecina ceia care în casă roșie s-a dus cu lumina și zice că de ce nu faceți încolo stțlpi? Trei oameni s-au dus. Atitudine zero. Mă duc la votare. Noi îl alegem, vrem lumină, vrem drum, când acum gata, stăm pe loc.” a declarat doamna Maria.

Activistul  PACE a propus semnarea unei petiții comune pe acest caz, de către locuitorii regiunii, chiar dacă până acum autoritățile au fost nepăsătoare.

Citește și: VIDEO // Cine va fi noul președinte al PPDA. Dezvăluirile lui Alexandru Slusari

 

loading...

Comments are closed.