VIDEO // Lozovan și Nesterovschi, deputați afiliați Partidului ”Renaștere”, au propus o lege care să reducă povara financiară a pensionarilor și veteranilor

În cadrul unui briefing de presă, deputații Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan, lideri ai Partidului „Renaștere”, au prezentat o serie de proiecte de lege menite să ușureze viața pensionarilor și veteranilor, reducând povara financiară.

Deputații au menționat că aceste propuneri sunt rezultatul unui efort colectiv pentru a asigura că grija față de persoanele vulnerabile ale devine o prioritate națională.

Printre aceste propuneri se numără anularea penalităților pentru neplata serviciilor comunale și a creditelor pentru pensionari, protejarea acestora de evacuarea forțată și scutirea completă de la achitarea serviciilor comunale pentru veteranii, scrie sinteza.org

În plus, modificarea legii protecției consumatorilor are scopul de a permite celor deconectați de la rețelele centralizate și care utilizează încălzirea autonomă să economisească semnificativ la plata serviciilor.

Aceste inițiative sunt consolidate de noul proiect al partidului, „Despre industria energiei electrice”, care propune o reducere a prețurilor la energia electrică pentru gospodăriile ce o folosesc ca sursă unică de energie, diminuându-le cu 10% față de alte categorii de consumatori.

Partidul ”Renaștere” consideră că fiecare cetățean al țării merită o viață decentă, iar propunerile lor nu numai că sprijină prezentul, dar și protejează viitorul patriei, statalității și identității naționale.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share