(video) Mai avem Inspectorat Național de Patrulare? Un pieton la un pas să fie lovit de două automobile cât timp a traversat regulamentar strada

situație de accident, strada muncesti, Inspectoratul NATIONAL de Patrulare, IGP, Andrei Nastase, Gheorghe Balan

Coincidență sau nu, dar de când șeful Platformei DA, Andrei Năstase, se află în fruntea Ministerului Afacerilor Interne, iar cumătrul său, Gheorghe Balan, a fost pus în fruntea IGP, tot mai mulți șoferi încalcă regulile de circulație.

Pe data de 29 iulie curent, pe strada Muncești din Chișinău, o cameră de bord a înregistrat imagini video cu un pieton care traversând regulamentar strada, a fost la un pas să fie lovit de două ori de către două automobile.

“Seara trecută, pe strada Muncești am fost martor cum un pieton traversând regulamentar strada a fost mai pe ce să fie lovit de două ori din cauza unor șoferi lipsiți de educație în trafic. Din păcate calitatea înregistrării nu îmi permite să văd numerele de înmatriculare al acestora.”, a scris Eduard Chirghiz, martorul care a postat imaginile video într-un grup de pe Facebook.

Mai mulți internauți s-au arătat indignați și au scris că în prezent reprezentanții Poliției nu-și fac datoria, iar dacă imaginile video le sunt expediate, durează doar circa două luni până când subalternii ministrului Andrei Năstase răspund că au primit materialele și urmează să fie examinate.

“Care Poliție colegi…Eu asa am pățit la crug la calea orheiului eu pe prima bandă ma opresc cedez tragerea iar pe a doua un idiot prost ca alt fel nustiu cum sai zic …a trecut cu viteza fara sa cedeze iar culmea ca pe a treia banda Poliția merge…Eu am inceput a striga la polițiști ce sinteti chiori nu vedeti ce a facut idiotul..da ei inca cu pretentii la mine ca ce numi place mie cum merg alții…..întrebarea e…De ce se mai numesc politisti????” a comentat Adrian Procopciuc (n.r.: redacția a păstrat ortografia).

Alți internauți s-au întrebat retoric dacă în Republica Moldova mai există Inspectorat Național de Patrulare.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share