Politică

VIDEO // Maia Sandu a ignorat recomandările făcute de ministrul Sănătății. Nimeni din oficiali nu poartă masca de protecție

Pinterest LinkedIn Tumblr

În timpul ceremoniei de depunere a florilor la monumentul „Maica Îndurerată”, cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a Independenței Republicii Moldova, Președintele Maia Sandu a ignorat în totalitate recomandările făcute anterior de Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, informează Sinteza.org

Mai exact, ministrul a menționat că toți participanții la manifestațiile ce vor fi organizate pe 27 august, vor trebuie să poarte măști de protecție, dar să păstreze și distanța socială de minim un metru.

S-au făcut că nu au auzit de aceste reguli și Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, dar și Președintele Parlamentului, Igor Grosu, care au urmat pasul șefului statului și nu purtat vreo mască de protecție.

De menționat că, anterior, în cadrul unei emisiuni de la Radio Europa Liberă, Președintele Maia Sandu declara cu fermitate că trebuie să existe niște reguli clare de prevenirea a virusului, iar cei de la nivel central (Președintele, Premierul etc.) ar trebui să dea un exemplu cetățenilor că, în primul rând, conducerea respectă acele reguli.

Citește și: Klaus Iohannis a ajuns în Piața Marii Adunări Naționale. Președintele ucrainean se află încă în drum

loading...

Comments are closed.