(video) Maia Sandu a început să vândă gogoși?! Lidera PAS nu și-ar dori să vedeți aceste imagini

Maia Sandu, PAS, PAS cu DA, ACUM, blocul ACUM, Maia Sandu si Andrei Nastase, prostul satului, politicieni mincinosi, promisiuni electorale, Platforma DA, gogosi, minciuni, mincinosi, politicienii mint poporul, Nastase, PAS promite majorarea salariilor, ACUM promite salarii de 11 mii lei, campania electorala 2019, 24 februarie 2019,
 

Lidera PAS, Maia Sandu, a început să vândă gogoși politici. Cel puțin așa reiese dintr-un discurs al copreședintei binomului politic PAS cu DA, ținut în fața studenților de la Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă”, pe data de 17 octombrie 2016.

În disperarea de a demonstra studenților că binomul PAS cu DA este diferit de restul partidelor politice, Maia Sandu a declarat că spre deosebire de restul, binomul pe care-l reprezintă nu va veni cu promisiuni ce ține de creșterea salariilor și pensiilor.

“Nu am venit aici să vă vindem gogoși și nu v-am zis că o să fie salariul atât și pensia atât așa cum fac ceilalți politicieni când vin.”, declara atunci Maia Sandu.

Între timp, retorica Maiei Sandu s-a schimbat și reieșind din propriile declarații a început să vândă gogoși și să promită, la fel ca și alți politicieni, că binomul PAS cu DA va crește pensiile și salariile.

“Vom crește saalariul mediu pe economie de la 6300 lei cât este astăzi, până la cel puțin 11 mii de lei.”, declara deja lidera PAS pe data de 28 noiembrie 2018.

Mai mulți internauți au făcut o paralelă între promisiunile electorale ale Maiei Sandu și cele făcute în trecut de Serafim Urecheanu, când în timpul unei campanii electorale, fostul președinte al AMN promitea pensii de 400 euro, promisiune pe care așa și nu a îndeplinit-o.

Total
0
Shares
Total
0
Share