Alte știri

VIDEO // Maia Sandu a refuzat să răspundă la întrebările celor din Edineț

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce a fost întâmpinată cu huiduieli, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu și-a continuat întrevederea în Casa de Cultură de la Edineț, însă a fost pusă la perete deja de întrebările cetățenilor prezenți, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În primul rând, Maia Sandu a fost întrebată despre legătura sa cu Renato Usatîi și de ce șeful statului îl agreează pe cel despre care spunea că e ”mafiot”. În același context, Sandu a fost întrebată și despre îndeplinirea promisiunilor sale electorale legate de ridicarea nivelului de trai al moldovenilor și deși, în campania electorală de la prezidențialele din 2020 a avut un mesaj diametral opus, Sandu le-a sugerat cetățenilor ”să citească legile” și ”să înțeleagă cine trebuie să majoreze salariul”. Șefa statului și-a adus și o scuză că ar fi trimis în Parlament o lege referitor la majorarea pensiei, dar n-a fost votată.

”Eu trimis în Parlament o lege ca pensia minimă să fie măcar 2 000 lei, dar n-a fost votată”, a spus Maia Sandu.

Scuza președintelui a fost taxată dur cu o replică:

”Dvs. doar în campania electorală vorbiți, doar în campanie electorală spuneți că faceți ceva. Scopul dvs. e să distrugeți țara”.

După astfel de critici, cetățenii care au acordat întrebări incomode au fost reduși la tăcere, în pofida protestelor lor,

”Eu tot am întrebări. Eu nu am finisa de vorbit”, s-a indignat o cetățeană.

Sandu a ales să nu răspundă la întrebările incomode replicându-i că

”eu o să răspund la întrebările care au fost la început”

Pe final, șefa statului a fost întrebată și de situația cu portul Giurgiulești, dar președintele a ales din nou, să evite un răspuns concret.

Citește și: VIDEO // Maia Sandu s-a ascuns în spatele cordonului de polițiști și fuge de locuitorii din Edineț

loading...

Comments are closed.