Alte știri

VIDEO // Maia Sandu cheltuie pe „Ferma de TROLLI” între 40 și 100 000 de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu investește foarte mulți bani în manipularea cetățenilor, iar pentru întreținerea fermei de trolli a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), formațiunea cheltuie între 40 și 100 000 de euro în fiecare lună. Despre aceasta a relatat controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, informează Sinteza.org

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Accesați Facebook-ul Maiei Sandu, Instragram-ul ei. Ea bagă foarte mulți bani în manipulare(…) Luați Facebook-ul și intrați pe pagina Maiei Sandu și vedeți comentariile ”doamna Președinte, noi vă iubim”, ”doar voi”, ”credem în dvs.” ș.a.m.d. Sute de comentarii de așa gen. Apeși pe acești oameni și observi că sunt profile fake, jumătate sunt profile fake, dar câteodată și două treimi…Adică, doamna Maia Sandu creează o vizibilitate a susținerii, de parcă oamenii ar susține-o. Adică, ea acționează și vrea să acționeze asupra subconștiințelor noastre, să trezească în noi, oamenii, efectul de turmă”, a declarat Platon în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune REN Moldova.

În același timp, omul de afaceri pune sub îndoială onestitatea șefului statului, care după spusele lui Platon, ar minte cetățenii pentru a câștiga cât mai multe voturi.

„Eu îmi pun întrebarea – Cât de cinstit ești ca om, dacă tu încerci să mă minți pe mine? Dacă tu încerci să creezi o iluzie prin care vrei să-mi iei votul, mințindu-mă prin asta. Adică, tu mă minți pentru ca să primești puterea. Tu manipulezi cu mine. Oare asta este cinstit? Este cinstit acest politician?”, s-a întrebat Veaceslav Platon.

Totodată, Platon a dezvăluit că conform unui estimări ale experților, pentru ferma de trolli a Partidului Acțiune și Solidaritate, se cheltuie lunar de la 40 la 100 000 de euro, iar sumele cheltuite nu ar figura în nici o declarație a formațiunii.

„Banii ăștia 40, 100 000 de mii, în careva declarații sunt indicați? Nu. Înseamnă că aceștia sunt bani murdari, iar dacă aceștia sunt bani murdari, eu pun întrebarea – de unde aveți acești bani murdari? Cine plătește pentru asta? De unde aveți acești bani murdari prin care manipulați asupra minții oamenilor? Fiecare cetățean, astăzi, poate accesa pagina Maiei Sandu și să înceapă să privească aceste comentarii, la aceste like-uri care acolo se fac și vor putea singuri să se convingă că acelea sunt profile fake”, a mai spus omul de afaceri.

La final, Platon a ținut să menționeze că situația creată reprezintă un cretinism, iar actualul Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu ar fi o regină a idioților din țară.

„Ea (Maia Sandu) este regina idioților. Putem să râdem, putem să ne supărăm, dar așa este. Omul cheltuie de la 40 la 100 000 euro, lunar pentru formarea unui bule de săpun”, a conchis Veaceslav Platon.

Sinteza.ORG amintește că, la finele lunii mai, anul curent, liderul unionist, Octavian Țicu a dezvăluit la fel că șeful statului și ex-Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu ar deține o fermă de trolli.

În același timp, în trecut, Octavian Țicu declara că fostul bloc ACUM (PAS și Platforma DA) ar avea o fermă imensă de trolli, totodată acesta a ținut să vină cu o adresare în adresa trollilor pentru a încetini atacurile violente ce veneau în adresa PUN.

La fel, la începutul lunii martie a anului curent, liderul Platformei DA, Andrei Năstase a ținut să confirme că Maia Sandu și PAS ar avea o fermă de trolli. În cadrul unui live pe Facebook, Năstase a mărturisit că a fost atacat de trollii PAS, după ce a criticat decizia Maiei Sandu de a încălca Constituția Republicii Moldova.

Expertul independent, Dionis Cenușa, la fel spunea la finele lunii februarie că este atacat de trolii pro-președintelui Maia Sandu pe Facebook din cauza criticilor sale legate de lipsa dorinței lui Sandu de a implementa unele decizii ale Curții Constituționale.

Printr-o postare pe Facebook, Cenușa susținea atunci că „Uniunea Europeană ar putea și ar trebui să intervină pentru a reaminti tuturor actorilor politici de primatul statului de drept”, dar pentru o așa opinie a fost atacat de trollii Maiei Sandu.

Potrivit unor informații anterioare, trollii Maiei Sandu și PAS ar fi gestionați de către Dumitru Alaiba, același personaj care a crescut ferme de trolli și la PLDM.

Citește și: ULTIMA ORĂ // Maia Sandu propune un proiecte de lege cu facilități fiscale pentru moldovenii din Diasporă

loading...

Comments are closed.