Alte știri

VIDEO // Maia Sandu fuge de jurnaliști. Lider socialist: ”Probabil că se teme”

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Probabil se tem, cine știe”, astfel a comentat liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dododn strategia președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu de a evita jurnaliștii și întâlnirile cu aceștia, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Dodon subliniază că șeful statului a avut mare nevoie de mass-meddia doar în campania electorală, iar cum a ajuns președinte s-a autoizolat de presă, ceea ce pentru liderul socialist este o dovadă de frică.

În același context, Igor Dodon amintește cât de deschisă și transparentă a fost instituția prezidențială pe timpul mandatului său, având loc briefinguri și conferințe de presă regulate.

”Eu nu cred că e cazul să comentez comportamentul președintelui țării. Se schimbă oamenii după alegeri. În alegeri promit una, după alegeri este cu totul alt om. Mă refer acum la mai mulți reprezentanți ai clasei politice.

Dvs., stimați reprezentanți ai mass-media vă aduceți aminte cât de deschiși am fost noi comunicării cu dvs., noi în fiecare săptămână, în cadrul acestei platforme, o mulțime de briefinguri, o mulțime de discuții, o mulțime de conferințe de presă…

Cineva a avut nevoie de suportul dvs. mai ales în campanie electorală, după au pus gardul invizibil și nu vor să răspundă la întrebări, probabil se tem, cine știe”, a spus Igor Dodon, în cadrul emisiunii sale săptămânale.

Amintim că, Maia Sandu a evitat să răspundă, inclusiv și jurnalistului nostru în cadrul unei vizite a șefei statului în Căușeni. Sandu nu doar a fugit de întrebări, dar chiar a asmuțit paza ei din SPPS asupra reporterului redacției Telegraph.md. Astfel de comportament al președintelui țării merită a fi doar condamnat cu vehemență.

Citește și: VIDEO // DISCRIMINARE! Maia Sandu împarte presa în „bună” și „rea”. Refuză să răspundă la întrebările jurnaliștilor, care nu o laudă

loading...

Comments are closed.