Alte știri

(Video) Maia Sandu într-adevăr își face cumpărăturile la Piața de la Buiucani? Ce spun vânzătorii

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unei emisiuni la TVR Moldova, lidera PAS Maia Sandu a declarat că își face cumpărăturile la Piața din sectorul Buiucani al Capitalei, acolo unde locuiește ea. Reporterul Telegraph a mers astăzi la așa numita piață „Flacăra” de pe str. Ion Creangă și a întrebat vânzătorii dacă au văzut-o vreodată la cumpărături. Majoritatea comercianților au răspuns că nu au văzut-o niciodată pe Maia Sandu la piață.

Dat fiind că la Buiucani mai este altă piață, pe str. Alba Iulia, numită de oameni „Delfin”, reporterul a mers și acolo să discute cu vânzătorii și cu unii cumpărători. Fiind întrebați dacă au văzut-o vreodată pe Maia Sandu pe la tarabe să cumpere ceva, aceștia la fel au răspuns negativ.

Totodată, oamenii au fost rugați să spună dacă e real de trăit în Moldova cu mai puțin de 1000 de lei pe lună, după cum și-a declarat lidera PAS veniturie la CEC pentru anul 2018. „Eu încerc să trăiesc cu o mie de lei și nu-mi ajunge nici de mâncat, nu mai vorbim de copii sau de familie, hai să fim serioși. Asta tot îi minciună. Așa și să arătați la televizor, eu nu mă tem de nimeni”, a declarat un vânzător de fruncte. „De unde i-au ei banii, fură din stânga și din dreapta, sau bandiții o finanțează, celor care le este convenabil să steie Maia Sandu la conducere și pe ei să-i întrețină”, a adăugat bărbatul.

Ce au spus oamenii din cele două pieți de la Buiucani vedeți în video de mai jos.

loading...

Comments are closed.