Politic

VIDEO // Maia Sandu l-a vrut Procuror General pe Stoianoglo

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul Emisiunii „Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța, invitatul din studiou Dumitru Diacov a declarat că Maia Sandu l-a vrut pe Procuror General pe Stoianoglo.

Dumitru Diacov, Președintele de onoare al Partidul Democrat din Moldova, a declarat că democrații nu au avut nici o intervenție în căderea Guvernului Sandu și că de fapt Blocul ACUM și PSRM singuri au intrat în impas.

Totodată, democratul susține că ar fi auzit că Maiei Sandu, ex Prim-Ministrul Republicii Moldova, i-ar fi plăcut foarte mult de candidat încă pe atunci, la funcția de Procuror General, Alexandru Stoianoglu.

„Nu știu ce procuror vroia Maia Sandu să-l aibă?! Eu am auzit așa, apropo, că ei (n.r. Maia Sandu) i-a plăcut foarte mult domnul Stoianoglu. Până la urmă, iată că domnul Stoianoglu e procuror. Și atunci ei (n.r. Blocul ACUM și PSRM) nu au putut să găsească înțelegere? N-au putut să oprească această problemă sau să o rezolve la nivel de Ministerul Justiției? S-a implicat însuși personal doamna Sandu. Bun eu de aici trag o concluzie că au decis să iasă și să meargă mai departe cu acestă lozincă pe viitor”, a declarat Dumitru Diacov.

Citește și: VIDEO // Ce spune Maia Sandu despre discuția cu Vlad Filat după eliberarea acestuia

 

 

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.