VIDEO // Maia Sandu l-a vrut Procuror General pe Stoianoglo

Dumitru Diacov, Partidul Democrat, Maia Sandu, Stoianoglu, Puterea a patra, PAS, Blocul ACUM, Procuror General, Gheorghe Gonța

În cadrul Emisiunii „Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța, invitatul din studiou Dumitru Diacov a declarat că Maia Sandu l-a vrut pe Procuror General pe Stoianoglo.

Dumitru Diacov, Președintele de onoare al Partidul Democrat din Moldova, a declarat că democrații nu au avut nici o intervenție în căderea Guvernului Sandu și că de fapt Blocul ACUM și PSRM singuri au intrat în impas.

Totodată, democratul susține că ar fi auzit că Maiei Sandu, ex Prim-Ministrul Republicii Moldova, i-ar fi plăcut foarte mult de candidat încă pe atunci, la funcția de Procuror General, Alexandru Stoianoglu.

„Nu știu ce procuror vroia Maia Sandu să-l aibă?! Eu am auzit așa, apropo, că ei (n.r. Maia Sandu) i-a plăcut foarte mult domnul Stoianoglu. Până la urmă, iată că domnul Stoianoglu e procuror. Și atunci ei (n.r. Blocul ACUM și PSRM) nu au putut să găsească înțelegere? N-au putut să oprească această problemă sau să o rezolve la nivel de Ministerul Justiției? S-a implicat însuși personal doamna Sandu. Bun eu de aici trag o concluzie că au decis să iasă și să meargă mai departe cu acestă lozincă pe viitor”, a declarat Dumitru Diacov.

Citește și: VIDEO // Ce spune Maia Sandu despre discuția cu Vlad Filat după eliberarea acestuia

 

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share