VIDEO // Maia Sandu râde de Andrei Năstase: “Crucifixul lui nu a oprit corupția din MAI”

Maia Sandu, Andrei Nastase, A2020, alegeri 2020, alegeri prezidentiale, alegeri moldova, Nastase crucifix, Maia Sandu despre crucifixul lui Nastase, crucifix MAI, MAI, PAS,ACUM, Platforma DA, ACUM DA PAS, coruptia din MAI
Gestul lui Năstase de a instala un crucifixului în holul Ministerului de Interne n-a contribuit la oprirea corupției din cadrul MAI. Opinia aparține liderei PAS, Maia Sandu. 
Maia Sandu a mai declarat că Andrei Năstase nu s-a consultat cu ea atunci când a decis să instaleze în sediul MAI crucifixul. Moderatorul emisiunii “Puterea a Patra”, jurnalistul Gheorghe Gonța, a întrebat-o pe lidera PAS dacă crede că Năstase ar trebui să-și ceară scuze public, așa cum a decis Consiliul pentru Egalitate.
“Eu nu-i mai sunt șefă, dar nici când îi eram, dumnealui nu s-a consultat cu mine. Din păcate crucifixul nu a oprit corupția din MAI și nu a rezolvat problemele. Eu cred că e un subiect fals, pentru că nu din cauza asta cetățenii Republicii Moldova pleacă. Noi avem probleme serioase și ar trebui să menținem atenția oamenilor la aceste probleme. Noi ar trebui să stăm cu ochii pe actuala guvernare și să vedem ce face Igor Dodon.”, a declarat Maia Sandu.

Telegraph.md amintește că liderul Platformei DA, Andrei Năstase, va trebui să aducă scuze publice și să scoată crucifixul pe care l-a instalat în sediul MAI. O decizie în acest sens a fost luată de Consiliul pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării și Asigurarea Egalității.

Citește și: Năstase nu mai cedează în favoarea Maiei Sandu. PPDA va merge la Prezidențiale cu propriul candidat

Total
0
Shares
Total
0
Share