(video) Maia Sandu “sfânta născătoare” de Procuror General

Andrei Năstase, Maia Sandu, Mocanu Sergiu, Antimafie, ACUM, PAS, PPDA, PLATFORma, Acțiune și solidaritate

“Sfânta născătoare de Procuror General”, așa a numit-o liderul Mișcării ANTIMAFIA, Sergiu Mocanu, pe ex-Premierul Maia Sandu.

“Maia Sandu a venit cu o ideie smintită, să-și asume responsabilitatea pentru un proiect de lege aberant.
Ca să vă redau metaforic ce înseamnă aberația Maiei Sandu, ea a încercat să-i spună lui Dodon și societății și tuturor, iertați-mă dacă unii o vor considera blasfemie, ei (n.r. Maiei Sandu) i s-a părut că-i sfântă născătoare de procuror. Ea crezut că ei i se va permite să nască un procuror pentru Republica Moldova, împreună cu Duhul Sfânt de virgină politică. Asta-i metaforic vorbind, ceea ce a făcut ea. Într-o lege strâmbată de Gribincea visurilor ei la Procuratura Generală.”, a declarat Mocanu.

Acesta a ironizat pe iresponsabilitatea de care a dat dovadă Maia Sandu, atunci când a venit cu ideea asumării de răspundere în cazul numirii candidaților pentru funcția de Procuror General.

Sergiu Mocanu a mai spus că Maia Sandu a procedat iresponsabil, deoarece s-a crezut prea importantă. Ex-premierul s-ar fi gândit că asumarea de răspundere va trece, deoarece Merkel îl va telefona pe Kozak, care la rândul său îl va telefona pe Dodon, ca să-i spună să îndeplinească poftele Maiei Sandu.

Amintim că ex-Premierul Maia Sandu a venit cu o asumare de răspundere în fața Parlamentului, pentru a numi personal candidații pentru funcția de Procuror General, ignorând astfel propriul concurs din Guvern, care selectase patru candidați pentru respectiva funcție. Mai mulți comentatori politici sunt de părerea că Maia Sandu intenționat a mers cu acea asumare de răspundere, ca să fie demisă prin moțiune de cenzură, ceea ce s-a și întâmplat ulterior.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share