Politică

(video) Maia spune că Blocul ACUM l-a chemat le Hahn, Năstase că a aflat pe mail că vine. Cine minte mai tare?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu și Andrei Năstase din nou vin cu declarații contradictorii în public. De această dat, discursurile lor au direcții diferite cu privire la vizita lui Johannes Hahn la Chișinău. Dacă Năstase a declarat că din e-mail a aflat despre vizita oficialului, Maia Sandu se laudă la TV că ea a fost cea care l-a invitat pe Hahn la Chișinău.

În cadrul emisiunii „Inprofunzime” cu Lorena Bogza de la postul de televiziune ProTV Chișinău, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, fiind întrebată despre vizitele oficialilor americani și europeni la Chișinău, a declarat că ministrul UE pentru extindere, Johannes Hahn vine la invitația „lor”, însă nu a specificat cine alcătuiește sau altfel spus cine sunt componenții acestui „noi” despre care a vorbit Maia Sandu.

Această întrebare apare din cauza declarațiilor lui Andrei Năstase, care la postul de televiziune N4, la emisiunea „Puterea a patra”, moderată de Gheorghe Gonța, a declarat că a fost înștiințat pe e-mail despre vizita lui Hahn la Chișinău și mai mult de atât, a și acceptat invitația de a se întâlni cu oficialul european.

Astfel apar doar două versiuni a celor întâmplate. Prima ar fi că Maia Sandu a mințit la ProTV, când a declarat că Hahn a venit la invitația a unui grup de persoane necunoscute public, dar din care face parte Maia Sandu și nu face parte Andrei Năstase. Cea de-a doua versiune este că Maia Sandu și partidul ei, acționează separat de Andrei Năstase, cu alte cuvinte nu mai există o conlucrare între cei din blocul ACUM, acționându-se pe furiș.

loading...

Comments are closed.