Alte știri

(video) Mariana Rață,TV8: Oricine ar fi fost judecătorul, oricum invalida mandatul lui Năstase!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalista de la TV8, Mariana Rață în cadrul unei emisiuni a mărturisit că în urma unei discuții cu un avocat a înțeles că oricare alt judecător ar fi emis o decizie similară în dosarul validării alegerilor din 3 iunie 2018.

Avocatul i-ar fi spus Marianei Rață că oricât de mult nu i–ar părea rău, dar este aproape sigur că oricine nu ar fi fost judecătorul care ar fi examinat acest caz, decizia finală ar fi fost una similară.

Singura diferență admisă de acel avocat este că s-ar putea să fi fost o altă argumentare, dar aceasta în nici un mod nu ar fi schimbat decizia finală, care ar fi rămas aproape sigur aceeași.

Liderii partidelor de opoziție, Maia Sandu și Andrei Năstase au învinuit judecătoarea Rodica Berdilo de o decizie părtinitoare, spunând că în dosarul nevalidării alegerilor din 3 iunie ar sta partidul de la guvernare.

Totodată,  mai mulți formatori de opinie sunt de părerea că Andrei Năstase folosește acest pretext pentru a se victimiza și de a scoate oamenii în stradă, iar aceste proteste reprezintă o adevărată gură de oxigen pentru liderul Platformei DA, care are o enormă oportunitate de a-și crește popularitatea pe seama manifestărilor stradale, popularitate pierdută în urma alegerilor prezidențiale din 2016 în favoarea Maiei Sandu.

loading...

Comments are closed.