(video) Mesajul lui Năstase pentru unioniști: “Nu mai URLAȚI și ZBIERAȚI despre UNIRE, puneți batista pe țambal!”

alegeri 20 mai, platforma da pas, Andrei Năstase depune actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de Primar al mun. Chișinău

Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, consideră și acum că retorica cu privire la vectorii politici în R. Moldova trebuie încetată și i-a sfătuit și pe cei care „urlă” și „zbiară”, pledând pentru Unirea cu România și pentru integrare europeană, să facă același lucru.

Întrebat dacă își menține declarația făcută acum doi ani privind punerea „batistei pe țambal” în ceea ce privește integrarea europeană, Năstase a răspuns: „Iarăși faceți niște declarații pe care nu le controlați. Eu am spus atunci că retorica despre vectori trebuie încetată. Avem un Acord de Asociere, un angajament pe care noi trebuie să-l implementăm. Dar s-a găsit un individ pe nume Ghimpu, care a scos din context și a spus că Năstase pune batista pe țambal în ceea ce privește vectorul european. Fals”, a declarat Năstase, ieri-seară, în cadrul emisiunii „Puterea a patra”, de la N4, transmite Ziarul Național.

În același context, Năstase a afirmat că batista pe țambal trebuie să o pună alții: „Cei care urlă în gura mare Unirea și nu fac nimic pentru ea. Batista pe țambal trebuie să o pună cei care zbiară în gura mare Unire și vor s-o bage în Constituție, dar de fapt nu fac nimic pentru asta. Recent au renunțat la integrarea europeană. Iată despre asta vorbeam eu. Mai puțină vorbă, băieți. Lăsați-ne pe noi cu retorica asta”.

Liderul PPDA a ținut să facă ultima precizare la subiectul cu „batista pe țambal”. „Eu am vorbit atunci și spun și acum că Acordul de Asociere trebuie implementat, iar retorica cu privire la vectorul de dezvoltare trebuie încetată”.

Amintim că în anul 2016, când alături de Andrei Năstase protesta actualul președinte Igor Dodon și președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul unei emisiuni televizate de la postul de televiziune ProTV Chișinău, liderul Platformei Demnitate și Adevăr a declarat că este gata să pună “batista pe țambal”, în ceea ce privește vectorul geopolitic, ceea ce înseamnă stagnarea procesului de integrare europeană, mai mult de atât, Năstase ar fi avut chiar o înțelegere cu Dodon și Usatîi în acest sens.

Total
0
Shares
Total
0
Share