Social

(video) Micii tripleți din Băcioi-protagoniștii imaginei campaniei „O nouă viață” lansată de Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Campania „O nouă viață”, lansată de Fundația lui Vlad Plahotniuc și-a filmat astăzi imaginea campaniei. În rolul principal al ședinței foto nu au fost nici echipa de cameramani, nici decorul de poveste și nici echipa de profesioniști. Drept protagoniști a fost o familie fericită cu trei copii mici.

Campania “O nouă viaţă” este derulată de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” în 24 de maternităţi din ţară. Fiecare copil venit pe lume la aceste maternităţi, primeşte în dar cutia cadou cu produse esenţiale de îngrijire în primele luni de viaţă. Cutie conţine scutece de unică folosinţă, body-uri din bumbac, botoşei, produse cosmetice şi medicale, o saltea şi multe alte produse utile proaspetelor mămici.

Institutul Mamei şi Copilului din Chişinău a fost prima maternitate la care, în urmă cu peste 2 ani, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” lansa campania “O nouă viaţă”. De atunci, mii de bebeluşi au venit pe lume aici şi în alte 23 de maternităţi din ţară, iar Edelweiss i-a întâmpinat pe toţi cu un dar de “Bun venit pe lume!”.

Familia Tulba din comuna Băcioi a primit cutia cu numărul 15.000. Membrii Fundației au decis să ofere acest cadou anume familiei acesteia datorită faptului că cei doi părinți au adus pe lume trei micuți, Ciprian, Gabriel și Laura.

Echipa Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss afirmă că la ședința foto s-au lucrat câteva ore, noi avem la dispoziție un minut să vedem cele mai frumoase momente. Pozele, adică rezultatul muncii va fi publicat mai târziu.

loading...

Comments are closed.