Alte știri

VIDEO // Miliardarul Bill Gates în rol de Secret Santa: A expediat un colet de peste 36 de kilograme unei necunoscute. Ce conține acesta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, a fost Secret Santa într-un grup Reddit, ocazie cu care a trimis un pachet de peste 36 de kilograme unui user, anunță CNBC.

Pachetul a ajuns la o femeie de 33 de ani, din Michigan, cu pseudonimul Szor.

În cutie era o notă din partea lui Gates, care participă la Secret Santa pe Reddit din 2013, în care își exprimă admirația pentru generozitatea lui Szor, care a schimbat 95 de cadouri, potrivit Mediafax.

Pachetul trimis de Gates conținea seturi de Lego pentru adulți, dulciuri, câteva din cărțile favorite ale miliardarului, o copie a manuscrisului cărții favorite a lui Szor – Marele Gatsby de Scott Fitzgerald, un hamac, o lumânare imprimată cu un pasaj din Marele Gatsby, cadouri pentru pisica destinatarei, precum și altele, legate de serialul TV Twin Peaks, jocuri logice.

Pentru că Szor și-a pierdut mama în acest an, Gates a meționat în mesajul său că a făcut o donație în memoria acesteia către American Heart Association, acesta fiind „cel mai special dar dintre toate”, după cum a spus tânăra.

 

loading...

Comments are closed.