Externe

VIDEO Ministrul de Interne al României: Frați din diaspora, nu este bine să reveniți acum acasă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a făcut un apel către românii din diaspora, spunându-le că nu este acum momentul să revină acasă, dacă țin la copiii, părinți și bunicii lor.

„Dragi prieteni, fac acum, în aceasta seară, un apel către frații din diaspora. Nu este bine pentru compatrioții noștri din țară să reveniți acum acasă. Trebuie să va spun că veți intra direct în carantină sau izolare la domiciliu. Iar cei care declară fals or avea dosar penal, din păcate. Fac un apel la înțelepciune și maturitate: să avem cu toții grijă, din țară și străinătate, de copiii, părinți și bunicii noștri acum. Mai mult ca niciodată”, a declarat Marcel Vela, într-o conferință de presă.

În aceeași conferință, ministrul Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat au anunțat o serie de măsuri dure pentru limitarea răspândirii coronaviruslui. Printre ele, închiderea temporară a barurilor și restaurantelor (cu excepția celor de tip drive in, room service și take away) și interzicerea organizării în interior de evenimente la care iau parte mai mult de 100 de persoane.

Sursa: ziare.com

loading...

Comments are closed.