Politic

(video) Mocanu către Maia Sandu și Năstase: „Opriți-vă smintiților”!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului „Mișcarea Populară Antimafie” a venit cu o adresare publică către liderii blocului ACUM, în contextul declarațiilor făcute de către aceștia pentru presă, cu privire la o potențială tentativă de otrăvire cu mercur a acestora. Mocanu îi numește smintiți și îi roagă să se oprească.

Sergiu Mocanu spune că în lipsa unei expertize medico-legale și în lipsa unei cereri depuse la poliție de către cei doi, are certitudinea că a fost intoxicată doar opinia publică. Liderul Mișcării Populare Antimafia roagă electoratul să fie mult mai prudent cu informațiile care i se oferă în presă și să cântărească bine înainte să creadă o anumită știre.

Președintele MPA își exprimă regretul că s-a ajuns ca unii oameni să fie atât de disperați încât să recurgă la asemenea falsuri pentru a vă scoate la vot.”Nu sunteți gândaci, nu sunteți frustrați, nu aveți nici o obligațiune față de nici un intoxicat. Puteți face orice duminică, iar noi vă invităm să ascultați în continuare mesajul Mișcării Populare Antimafia”, mai spune Sergiu Mocanu în mesajul său.

loading...

Comments are closed.