(video) Mocanu dă de pământ cu Năstase: “Prostul satului a înaintat pe circumscripția lui Plahotniuc pe chelnerul lui Filat”

Sergiu Mocanu - Andrei Năstase, Miscarea Populara Antimafia, Sergiu Mocanu, Prostul Satului, cel mai prost om din Moldova, Andrei Nastase, oameni foarte prosti, faze tari cu prosti, Maia Sandu, PAS, Partidul Actiune si Solidaritate, PAS, blocul politic ACUM, iON tERGUTA, Ion Terguta, Nisporeni, Terguta Nisporeni, contracandidatul lui Plahotniuc la Nisporeni, Vlad Plahotniuc, PDM, Partidul Democrat, circumscriptia Nisporeni, Vlad Filat

Liderul Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, a dat de pământ cu Andrei Năstase și Maia Sandu, după ce aceștia au anunțat că nici unul dintre ei nu vor candida pe aceeași circumscripție cu democratul, Vlad Plahotniuc. Mocanu a declarat că prin gestul lor, liderii binomului PAS cu DA demonstrează că ei de fapt nu luptă cu Plahotniuc.

Mocanu s-a declarat sigur că liderul PPPDA, Andrei Năstase, va găsi o justificare ieftină pentru a se scuza de ce nu a concurat cu Plahotniuc, exact cum se justifica în 2015, când evita să protesteze și împotriva fostului Prim-ministru, Vlad Filat.

“Eu nu mai sunt indignat de faptul că Maia Sandu candidează pe diaspora, pentru mine era clară chestia asta de mult timp. Cum domnule nici unul dintre ei (n.r.: Maia Sandu și Andrei Năstase) să nu candideze pe circumscripția pe care candidează Plahotniuc? Și o să spuneți că ei ar avea justificările lor. Prostii sunt toate justificările lor! Eu țin minte cum Năstase, Prostul Satului, a avut o justificare atunci când a mers pe lângă clădirea lui Filat, Filat fiind atunci încă la libertate și au mers direct spre GBC-ul lui Plahotniuc. Și atunci Năstase a fost întrebat de ce îl atacă numai pe Plahotniuc și nu-l atacă și pe Filat, că ambii erau atunci la guvernare, chiar dacă guvernau din umbră. Atunci prostul a găsit o justificare, că a mers pe lângă clădirea lui Filat ca să-l enerveze pe Plahotniuc. Eu sunt sigur că tâmpul ăsta, iertați-mă de expresie, o să găsească și justificare de ce nu a candidat pe o cirscumscripție cu Plahotniuc. Dar cum adică, voi ați adunat segmente sociale, societate civilă, voi ați spus că sunteți numai voi. Că și acuma voi spuneți că suntem noi, suntem noi și restul. Și voi de ce nu luptați cu Plahotniuc dacă el e restul? Noi nu participăm pe uninominale, noi nu ne-am asumat nici dreptul exclusiv de a lupta cu Plahotniuc și voi luptați cu Plahotniuc. Noi v-am crezut pe bune că luptați cu Plahotniuc.”, a declarat Mocanu.

Liderul Mișcării Antimafie a afirmat că de această dată, justificarea lui Năstase ar putea fi că blocul ACUM au dorit să-și bată joc de Plahotniuc și i-au trimis ca și concurent electoral un “chelner” politic, pe Ion Terguță.

“Cum să nu se bage acum pe circumscripția cu Plahotniuc? Admitem că ar putea să piardă, pentru că atunci când te avânți într-o luptă admiți că poți și să pierzi. În schimb, lupta asta generală din Republica Moldova ar fi justificată. Da, îl au pe unul Ion Terguță, dar cine e Ion Terguță, fostul chelner al lui Filat? Vă mai aminți cineva de scula asta a lui Filat? Și Prostul Satului ce va spune acum, că domnule, noi am vrut să ne batem joc de Plahotniuc și am trimis pe circumscripție cu el pe un chelner de-al nostru pentru că nu-l ținem de om. De ce măcar nici Maria Ciobanu, care candidează pe lista ACUM, nu a candidat pe circumscripția lui Plahotniuc?”, a adăugat politicianul.

Amintim că anterior, Andrei Năstase a declarat în repetate rânduri că va candida și-l va învinge chiar pe Vlad Plahotniuc pe circumscripția de la Nisporeni. Apoi, Năstase nu mai era atât de sigur pe victoria sa și-l invita pe Plahotniuc să candideze cu el la Telenești, ca până într-un final, Năstase să anunțe că va candida pe circumscripția 33 cu democratul Constantin Țuțu, iar Maia Sandu pe circumscripția dedicată diasporei din Europa de Vest.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share