Politic

(video) Mocanu: Maia Sandu e ca Valentina Tereshkova, a pierdut orice contact cu pământul, cu realitatea!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul partidului de opoziție Mișcarea Antimafie, Sergiu Mocanu, a comparat-o pe lidera PAS, Maia Sandu, cu vestita cosmonaută din URSS, Valentina Tereșkova. Mocanu povestește cum Tereșkova, fiind lansată pe orbita Planetei Pământ, s-a emoționat într-atât de puternic încât a pierdut contactul cu lumea reală și nu mai răspundea colegilor cosmonauți care o ghidau de la sol.

„Eu spuneam odată că Maia Sandu seamănă cu Valentina Tereșkova, prima femeie cosmonaut din lume care a fost lansată în spațiul cosmic (1963) și a pierdut legătura cu solul, nu tehnic ci ea n-a mai răspuns niciunei comenzi. Ea a zburat pe orbită și a fost într-o euforie, într-o beatitudine idioată, și a început să colaboreze doar atunci când s-a lovit de Pământ. Am impresia că așa se comportă și Maia Sandu. Este un fel de Valentina Tereșkova, care lansată fiind într-o anumită conjunctură pe orbita politică a R. Moldova, a pierdut orice contact cu realitățile”, a declarat Sergiu Mocanu.

Lidera PAS nu a comentat declarația făcută de liderul Antimafie. Vedeți mai jos secvența video din emisiunea lui Mocanu făcută live pe YouTube:

loading...

Comments are closed.