Social

(video) Moldoveanca Ana Munteanu finalista concursului Vocea României!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ana Munteanu este originară din municipiul Hâncești și anul acesta i-a șocat pe toți cu vocea sa superbă. Datorită unor prestații de ne uitat, Ana a ajuns în finala unuia din cele mai prestigioase concursuri din România, Vocea României.

Telespectatorii au avut parte de un show de excepție și voci de milioane în semifinala sezonului 7 Vocea României, iar publicul a desemnat cei patru finaliști care se vor lupta săptămâna viitoare pentru marele trofeu al acestui sezon.

Antrenorii au avut grijă ca piesele alese să îi reprezinte în totalitate pe concurenți, iar momentele puse în scenă de aceștia au fost demne de adevărate staruri. Publicul s-a bucurat de un adevărat spectacol al vocilor și de momente pline de emoție, iar responsabil cu voia bună a fost gazda emisiunii, Pavel Bartoș.

Fiecare dintre cei opt concurenți au avut de parcurs un drum lung in competiție, iar alegerea finalițtilor a fost a publicului, care și-a putut vota preferații atât prin SMS, cât și online.

Ana Munteanu face parte din echipa lui Smiley. Contracandidații săi sunt Zsuzsana Cerveni (echipa Loredana), Andrada Creţu (echipa Despot) și Meriam Jane (echipa Tudor).

Mai jos vă prezentăm prestația Anei Munteanu de aseară:

loading...

Comments are closed.