Social

(Video) Momentul exploziei în blocul din sectorul Râșcani al Capitalei! Martorii din stradă au rămas fără cuvinte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sâmbătă seara, exact în momentul când a avut explozia în apartamentul din blocul situat pe bulevardul Moscova din Chișinău, un tânăr întîmplător făcea live cu telefonul în apropiere.

În timp ce autorul discută cu o bătrânică despre sărbătoarea Ziua Națională a Vinului, pe fundal se vede și se aude o explozie puternică! Martorii din stradă au rămas fără cuvinte.

sursă video: Facebook – Dmitri Botnarenco

Telegraph amintește că în seara zilei de 6 octombrie, a explodat o butelie de gaz într-o clădire situată peste drum de Parcul Afgan din Chișinău. În rezultat a fost distruse câteva apatamente de la etajele 14, 15, 16 și 17, zece persoane s-au ales cu diverse traumatisme, iar patru oameni au murit. La fața locului au sosit de urgență mai mulți pompieri și ambulanțe.

A doua zi dimineața premierul Filip însoțit de echipa de miniștri a mers la fața locului și a promis famililor care au avut de suferit că vor primi câte 50 de mii de lei. Totodată guvernul a dat asigurări ca locuințele afectate vor fi reconstruite gratuit, iar până atunci oamenii vor fi cazați la Spitalul Căii Ferate.

loading...

Comments are closed.