Politică

(video) Momentul în care candidatul blocului ACUM, Petru Frunze corupe alegătorii oferindu-le pește înghețat pentru un vot

Pinterest LinkedIn Tumblr

Actualul candidat al blocului ACUM pe circumscripția 37, primarul satului Puhoi din raionul Ialoveni, Petru Frunze a corupt alegătorii în anul 2014, cărora le-a oferit pește înghețat în favoarea unui vot pentru Partidul Liberal Democrat din Moldova. Momentul a fost postat de către candidatul Partidului Mișcarea Populară Antimafie pe circumscripția națională, Ion Agreci.

Momentul în care mai mulți oameni (majoritatea de vârsta a treia) împărțeau peștele înghețat a fost surprins de către un trecător. Acesta i-a întrebat pe oameni cine le-a dat această „pomană”, la care aceștia au răspuns că este vorba de nimeni altul decât primarul localității, candidat pe listele PLDM, Petru Frunze.

Declarațiile Maiei Sandu cu privire la „faptele minunate” realizate de candidatul blocului ACUM, Petru Frunze, combinate cu imaginile în care bătrânii încearcă să-și rupă o bucățică de pește din cheagul de gheață par a fi penibile cel puțin.

pește înghețat, petru frunze, candidați acum, circumscripția 37, maia sandu ialoveni, coruperea alegătorilor

loading...

Comments are closed.