(Video) Momentul în care Cavcaliuc își ia rămas bun de la polițiști – Năstase a rămas fără replică!

Momentul în care Cavcaliuc își ia rămas bun de la polițiști, andrei Năstase a rămas fără replică, politia moldova, igp pinzari, inspectoratul general de politie, 

Vedeți momentul memorabil când șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, și-a luat rămas bun de la subalterni, după ce și-a prezentat demisia în fața noului șef al IGP, Gheorghe Bălan, și a ministrului de Interne, Andrei Năstase.

Gheorghe Cavcaliuc a trecut prin fața celor doi șefi, s-a oprit în loc și a strigat “La revedere”, angajații Poliției Naționale s-au ridicat toți în picioare și au răspuns în cor “Să trăiți”, “Pe loc repaus” le-a spus Cavcaliuc, apoi s-a întors și a părăsit încăperea.

În acel moment, Andrei Năstase a vrut să spună ceva dar a preferat să tacă… Precizăm că Gheorghe Bălan este cumătrul lui Năstase.

Mai jos vedeți mesajul integral a lui Cavcaliuc, după ce și-a încheiat mandatul de aproape 5 ani în calitate de șef adjunct al IGP.

“Stimați conducători, dragi colegi polițiști!

Cunoașteți că am decis să îmi închei activitatea mea profesională în cadrul Inspectoratului General al Poliției și plec cu demnitate și capul sus, uitându-mă la ceea ce las în spate pentru Poliția Națională și societate.

În cei aproape 5 ani în calitate de conducător de rang înalt al Poliției Naționale și cei peste 19 ani dedicați activității polițienești, dar și ultimii 3 ani ca membru al Comisiei Unificate de Control pentru reglementarea conflictului transnistrean pe cale pașnică, am reușit împreună cu echipa de polițiști profesioniști și cu implicarea solidară a societății, să implementez proiecte inedite, enumerând câteva dintre ele:
#BUNICII_GRIJULII – pentru cei mai înțelepți dintre noi oamenii – 1700 de bunici voluntari.
#NEPOȚEII_GRIJULII- cu 300 de tineri voluntari.
#O_JUCĂRIE_PENTRU_ZÂMBETUL_COPIILOR – pentru mii de copii în situații de stres.
#COPIL_ȘCOLARIZAT_COPIL_PROTEJAT – pentru prevenirea abandonului școlar și a criminalității juvenile – dedicat celor 1900 de copii.
#SUPRAVEGHERE_DE_VECINĂTATE – cu 39 719 de voluntari din toate satele țării.
#OAMENII_DE_SUCCES_INSPIRĂ- desfășurat 2 ediții cu Eugen Doga și Svetlana Sainsus.
#DIN_CULISELE_POLIȚIEI – cu informarea corectă privind activitatea polițienească a 500 tineri din satele Moldovei.

Am reușit să realizez schimbări ambițioase și absolut necesare, să prevenim și combatem criminalitatea prin investigarea cazurilor de rezonanță sporită, să contribui împreună cu echipa polițienească și a membrilor CUC ca, cetățenii să se simtă în siguranță la ei acasă, inclusiv pe ambele maluri ale Nistrului.

Sunt încrezător că las în urma mea o poliție puternică, modernă, curajoasă și inteligentă!

Am deplină încredere în voi, conducătorii de diferite nivele din cadrul Poliției Nationale și fiecare dintre cei peste 9.000 de polițiști din întreaga țară, că veți continua inițiativele frumoase în beneficiul comunității.

Dragi colegi, conducători, polițiști, sunt tare mândru de voi!!!

Urez mult succes în continuare conducerii Ministerului Afacerilor Interne, domnul Andrei Năstase și șefului Inspectoratului General al Poliției, domnul Gheorghe Balan, în speranța că vor consolida marea familie polițienească și vor asigura parcursul dezvoltării instituției prin reforme binevenite în beneficiul angajaților și cetățenilor Republicii Moldova.

Iar dacă vor avea nevoie de experiența mea, sunt gata să o ofer, pentru dezvoltarea Poliției Naționale și siguranța cetățenilor țării noastre!

Cabinetului de miniștri și doamnei Maia Sandu le urez mult succes în toate începuturile frumoase pentru cetățenii Republicii Moldova!

Stimați colegi, vă îndemn să fiți solidari,sârguincioși și responsabili pentru cetățenii Republicii Moldova, care așteaptă de la Poliția Națională, liniște și securitate publică, ca oamenii să poată merge liniștit la serviciu, la scoală, sau la grădiniță!

Plec din poliție, dar voi fi în continuare alături de voi și cetățenii Republicii Moldova!

Vă promit să îmi depun toate capacitățile și experiența pentru a construi o formațiune politică pentru oameni și țara noastră!

Și dacă voi, sau subalternii voștri nu vă veți regăsi în poliție din diferite motive, să știți că sunteți așteptați și bineveniți în echipa mea, ca să continuăm să construim o Moldovă liberă și prosperă, așa cum o așteaptă de la noi oamenii!

Dragi prieteni, o să-mi lipsiți enorm, țin prea mult la voi, la Poliția Națională, la fiecare polițist și vreau să știți că fiecare reușită frumoasă a voastră îmi va tăia din nostalgie și umple sufletul cu fericire, pe măsura opusă, cum și fiecare lucru mai puțin plăcut auzit.

Am onoarea stimați conducători, dragi polițiști!!!”.

Colonelul Gheorghe Cavcaliuc

Total
0
Shares
Total
0
Share