(video) Năstase e balabol? S-a contrazis în direct la TV pe subiectul convocării ședințelor Parlamentului

Andrei Năstase, Igor Dodon, blocul ACUM, PSRM, Ședința Parlamentului, Igor Smirnov, când va avea loc sedinta Parlamentului, PAS, Platforma DA, balabol, cine este balabol, Nastase se contrazice, politician mincinos, Nastase la TV8

Șeful PPDA, Andrei Năstase, se pare că nu mai rezistă presiunii politice și gafează chiar în direct la emisiunile televizate la care participă. Astfel, dacă acum o săptămână Năstase spunea că Igor Dodon este vinovat pentru că nu sunt convocate ședințele Parlamentului, în cadrul emisiunii “Politica” de la TV8 din data de 4 iunie 2019, politicianul a spus că Igor Dodon nu are nici o treabă cu convocarea ședințelor Legislativului și nu avea dreptul să anunțe că sâmbătă ar putea avea loc următoarea ședință.

Năstase este de părerea că anunțul Președintelui Dodon privind data următoarei ședințe a Parlamentului este umilitoare pentru moldoveni.

“De ce un Președinte al statului Republica Moldova, își permite să-și bată joc în acest hal de cetățenii țării. Deci el vine astăzi și ne spune când va fi ședința Parlamentului. Ce are el cu asta? În condițiile în care un Parlament a fost ales de oameni, nu de Igor Dodon. În condițiile în care parlamentarii sunt cei care convoacă ședința Parlamentului. Dodon a avut o singură prerogativă legată de convocarea ședinței Parlamentului până la momentul de față, ședința de constituire a Legislativului. S-a constituit, iar mai departe acest lucru este în mâinele deputaților.” a declarat Andrei Năstase la TV8.

Cu doar o săptămână în urmă însă, pe data de 30 mai 2019, la emisiunea “Puterea a Patra” de la N4, același Andrei Năstase l-a criticat dur și l-a învinovățit pe Igor Dodon de faptul că nu convoacă ședința Parlamentului.

“Aici nu trebuie să mergi la Curte, aici trebuie să se trezească Dodon, să-l trezească pe Smirnov, să-l trimită în Parlament și să convoace de urgență ședința Parlamentului.”, a declarat șeful PPDA la N4.

Amintim că Igor Dodon a menționat la NTV că așteaptă decizia Curții Constituționale privind data exactă când expiră termenul oferit deputaților pentru a vota un nou Guvern.

”Cunosc poziția mai multor juriști, care spun că termenul este de 9 iunie, deoarece la 9 martie au fost aprobate mandatele deputaților. De aceea, variante sunt două. Fie această zi este sâmbătă, când e încă posibilă desfășurarea ședinței Parlamentului, fie este o șansă că va fi pe 21 iunie. Dar vom vedea în următoarele zile”, a declarat Dodon.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share