Politic

(video) Năstase îi amintește Maiei Sandu pentru cine a votat: Ați votat pentru Filat, pentru niște „bandiugani”! Reacția liderei PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acum nu scot nici un cuvânt de rău despre Vlad Filat și PLDM, dar în 2016, Andrei Năstase îi reproșa Maiei Sandu că aceasta a votat pentru Filat și niște „bandiugani” din PLDM care au transformat politica în afacere. Iar lidera PAS a răspuns că și Năstase la fel a votat pentru același PLDM.

Fiind în fața studenților în timpul campaniei prezidențiale din 2016, lidera PAS povestea despre efortul considerabil din punctul ei de vedere, pe care îl făcea în timpul alegerilor, mergând și 6 ore cu autocarul în perioada când se afla în SUA, pentru a vota cu PLDM-ul lui Vlad Filat.

(M.Sandu) – Eu am mers de la Boston la New York într-o zi 6 ore cu autocarul și am votat…
(A.Năstase) – Și ați votat pentru cine, pentru Filat
(M.Sandu) – Pentru… toți ei. Dar Dvs pentru cine ați votat? 
(A. Năstase) – Nu, nu, problema este că am votat pentru niște „bandiugani” care au dezamăgit 
(M. Sandu) – Exact… 

Totuși a fost stranie afirmația Maiei Sandu, deoarece după votul dat „bandiuganilor” lui Filat, așa cum a declarat Năstase, lidera PAS a aderat tocmai la respectivul partid, fiind ulterior și ministru în 3 guverne, conduse inclusiv de Vlad Filat. Mai mult ca atât, într-o emisiune anterioară, Maia Sandu a și recunoscut că scopul ei a fost doar să adune voturi pentru PLDM.

„Scopul meu a fost să adun voturi pentru PLDM și cred că acest lucru mi-a reușit.”, a declarat Maia Sandu.

loading...

Comments are closed.