(video) Năstase își asumă tot meritul de la prezidențiale: Am insistat și am scris în dreptul numelui Maiei Sandu “DA” și dacă se muncea mai mult, câștigam!

Liderul Partidului “Platforma DA”, Andrei Năstase, a declarat în cadrul emisiunii “Important”, că scorul obținut de Maia Sandu la alegerile prezidențiale, reprezintă defapt adevăratul sondaj care arată scorul electoral al Platformei DA.

Mai mult, Năstase a desconsiderat-o total pe lidera PAS, accentuând că dânsa a obținut aproape 50% din voturi, în condițiile în care toți sociologii de atunci spuneau că șansele candidatului unic sunt de doar 30%, datorită faptului că în buletinul de vot, el a insistat și în dreptul numelui concurentului electoral, Maia Sandu, s-a scris inițialele partidului său – DA.

“Sondajul real al PPDA s-a demonstrat în campania prezidențială, când în fața numelui Maia Sandu era DA.”, a declarat Năstase.

Politicianul a mai declarat că alegerile prezidențiale puteau fi câștigate, dacă se muncea mai mult și dacă opoziția dădeau dovadă de mai multă înțelepciune.

“În prezidențiale nu era nimeni care să ne spună că noi am fi putut avea un scor mai mare de 30%. Și eu am spus nu, noi putem câștiga alegerile. Cu mai mult efort, cu mai multă înțelepciune, le-am fi câștigat. Noi trebuia să muncim mai mult, decât pot ei fura.”,a mai punctat politicianul.

În ultimul timp, relațiile dintre Maia Sandu și Andrei Năstase sunt destul de încordate. Liderul Platformei DA nu ratează nici o ocazie în care să dea de înțeles că dacă nu se retrăgea în favoarea Maiei Sandu, câștiga alegerile prezidențiale. Și chiar dacă public, dar separat, fiecare declară că cele două partide de opoziție sunt într-o alianță și vor forma un bloc comun, aceste formațiuni politice continuă să organizeze acțiuni politice separat.

Telegraph.md amintește că pierderea alegerilor prezidențiale de către Maia Sandu, a provocat o adevărată explozie de sinceritate în rândul Platformei DA. Imediat după ce CEC-ul a dat rezultatul final al alegerilor, mai mulți fruntași ai PPDA, printre care și vicepreședintele partidului, au scris scrisori publice, prin care au acuzat-o pe Maia Sandu și PAS de aroganță și că nu a vrut să meargă la întâlnirile cu alegătorii, preferând să stea pe facebook.

Tot atunci, Liviu Vovc spunea că regulile privind identificarea candidatului comun pentru prezidențiale, au fost decise doar de Maia Sandu și că ea nu avea nici de gând să se retragă din cursa electorală, chiar dacă Andrei Năstase ar fi avut șanse mai mari decât ea.

”Fără partid, fără acoperire media, fără NIMIC… pe ce ați contat. Pe Facebook?”, o întreaba atunci retoric Liviu Vovc pe Maia Sandu.

PPDA, Liviu Vovc, vicepresedintele Platformei DA, Vovc, Maia Sandu, alegeri prezidentiale, Mmembrii Platformei DA suparati pe Maia Sandu, Maia Sandu mincinoasa, PAS, Partidul Actiune si Solidaritate, bloc comun PAS si Platforma DA, Andrei Nastase,

Demnitate si Adevar, Alexandru Slusari, Inga Grigoriu, Jurnal TV, Slusari, echipa PPDA,

alianta e beton, Nastase o acuza pe Maia Sandu, Dan Perciun, alegeri parlamentare 2018, circumscriptii electorale

Total
0
Shares
Total
0
Share