(video) Năstase și-a ieșit din fire și a sărit la bătaie, după ce un bărbat l-a întrebat din ce bani trăiește

andrei nastase alegatori, andrei nastase sustinatori, andrei nastase sustinatori, nastase avere, nastase case, nastase certat, nastase agresiv, nastase sare la bataie, nastase agresiv

În cadrul unei întâlniri cu alegătorii, Andrei Năstase a fost întrebat de către un comerciant de la piață despre sursele financiare din care plătește acesta oamenii care îl însoțesc în întâlnirile acestuia cu alegătorii. Bărbatul s-a arătat curios să afle din ce bani sunt plătiți cei care împart pliante și îl susțin pe Năstase în stradă.

Președintele Platformei DA i-a cerut comerciantului de la piață să își ceară scuze de la colegii săi, iar Alexandru Slusari, vicepreședintele PPDA a strigat că omul cel mai probabil este un provocator trimis și plătit de către cineva de la guvernare. La întrebarea de ce banii pentru însoțitori nu sunt declarați oficiali, Năstase a refuzat să răspundă la fel ca și la întrebarea referitor la casele care sunt înregistrate oficial pe rudele președintelui PPDA.

Bărbatul a fost împins și i s-a cerut să plece de la locul întâlnirii cu alegătorii din motiv că nu era de acord cu politicile propuse de către Năstase și membrii grupului electoral ACUM.

La un moment dat, una din susținătoarele lui Andrei Năstase a spus că de partea liderului PPDA se află poporul, la care protestatarul a răspuns că nu vede decât 10 oameni care permanent îl însoțesc, nu vede poporul care să îl susțină.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share