(video) Nata Albot despre Renato Usatîi: Гнать его надо оттуда!

renato usatii concerte, renato usatii primar, partidul nostru, greva foamei balti,Renato USatii, Vlad Plahotniuc, dosar penal rusia, tentativa de omor, Gorbuntov, Proca, killer, Pisateli

În cadrul unei emisiuni online, Nata Albot l-a criticat dur pe primarul fugar, Renato Usatîi, declarând că este absurd să fie organizat un referendum prin care locuitorii municipiului Bălți să fie întrebați dacă au încredere într-un primar pe care nu l-au văzut de atâta timp. Nata Albot a declarat că Usatîii ar trebui fugărit.

“Гнать его надо оттуда!”, a accentuat Nata.

Nata Albot a mai adăugat că Usatîi ar trebui să renunțe la funcție, să cedeze locul unui gospodar, pentru că orașul are nevoie de un om care să-l conducă. Mai mult, Albot este convinsă că așa-numită grevă a foamei de la Bălți, este un spectacol, iar dacă Usatîi are bani de astfel de spectacole, ar trebui să aibă și pentru un om care să conducă orașul în locul său.

“Cum poți să întrebi oamenii dacă au încredere într-un om care nu-și execută funcția de luni de zile, cum poți să cheltui atâțea bani? Da, înțelegem că este departe, că nu poate să se întoarcă în țară… Renunță la funcție! Dă-o unui gospodar! Orașul are nevoie de un om care să-l conducă… Ai o grămadă de bani pe care-i plătești să-ți facă spectacole, de ce nu ai mai face-o?”, a mai adăugat Albot.

Amintim că referendumul local privind demiterea primarului oraşului Bălţi, Renato Usatîi, va fi organizat în 4 martie. Data a fost aprobată de aleşii municipali. Decizia a fost susţinută de toţi cei 21 de consilieri ai formaţiunii politice Partidul Nostru, care au participat la şedinţă. Președintele CEC, Alina Russu, a declarat că referendumurile devin în ultima perioadă instrumente de PR politic.

Total
0
Shares
Total
0
Share