Alte știri

VIDEO // Natalia Gavriliţa: Dacă profesorii nu vor să se vaccineze, atunci să-şi găsească altă ocupație

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul Natalia Gavriliţa insistă că profesorii trebuie să se vaccineze împotriva COVID-19. Aceasata a declarat la TV8 că dacă dascălii nu vor să se vaccineze, atunci ei trebuie „să-şi găsească altă ocupaţie”, scrie primul.md

“Medicii s-au vaccinat în proporție de 98%, neapărat vom merge în continuare pe încurajarea vaccinării tuturor celor care lucrează în prima linie. În momentul în care profesorii intră în clasă și interacționează cu copiii și pun sub risc sănătatea copiilor și a familiilor lor, atunci ei trebuie să se vaccineze. Dacă ei nu vor să se vaccineze, atunci ei trebuie să-și găsească altă ocupație,” a declarat Gavrilița.

După emisiune Gavrilița a scris pe rețelele de socializare că regretă că a făcut această declarație nereușită.

”Regret declarația nereușită despre profesorii care refuză vaccinarea, făcută în cadrul emisiunii Politica cu Natalia Morari. Fraza nu reprezintă politica Guvernului în niciun fel. Poziția noastră față de această chestiune rămâne neschimbată – profesorii au dreptul să refuze vaccinarea și să continue predarea în clase, atât timp cât dovedesc cu regularitate că sunt negativi la testele Covid-19. Trebuie să oferim un mediu sigur copiilor, cadrelor didactice și părinților. Le cer scuze profesorilor pe care declarația mea i-a rănit”, a scris Gavrilița pe pagina ei de pe Facebook.

loading...

Comments are closed.