Social

(video) Natalia Morari a rămas cu gura căscată când un emerit jurnalist georgian a acuzat-o de manipulare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalista Natalia Morari, a fost acuzată de manipulare chiar de către un coleg de-al său de breaslă. Invitându-l pe jurnalistul georgian Oleg Panfilov la un interviu la Radio Europa Liberă. La un moment dat, când a început discuția despre situația politică din Georgia, Oleg Panfilov a acuzat-o pe Morari că ar manipula cu informațiile.

Publicistul și jurnalistul Oleg Panfilov a fost invitatul Nataliei Morari la emisiunea „Punct și de la capăt”, care apare în fiecare duminică la Radio Europa Liberă. La un moment dat, când discuția a început despre Georgia, țară în care trăiește jurnalistul ultimii 10 ani, Natalia Morari a pomenit de oligarhul Ivanișvili, care reieșind din spusele jurnalistei de la Chișinău, are o retorică pro-rusă, chiar dacă are cetățenie franceză.

În acest moment, a intervenit Panfilov, care a menționat că cetățenia franceză a primit-o Ivanișvili anume după ce a revenit în Georgia. Acesta spune că Morari, procedează ca un jurnalist clasic, adică manipulează cu informațiile. „Uitați-vă că a venit un oligarh rus, ce tragedie. De fapt, însă funcționează același sistem ca și în perioada lui Saakașvili.” a spus jurnalistul din Georgia.

Oleg Panfilov este autorul a 37 de cărți, 9 filme și peste 5000 de publicații în ziare și reviste din multe țări. La „Radio Svoboda” lucrează din 1991, fiind producătorul a multor emisiuni devenite clasice.

loading...

Comments are closed.