VIDEO // Natalia Parasca, liderul Partidului “Renaștere”, a vorbit la Russia 24 despre obiectivele și reușitele formațiunii pe care o reprezintă

Președintele partidului ”Renaștere”, Natalia Parasca, a vorbit despre principalele direcții de activitate ale partidului într-o emisiune la canalul federal rus „Russia 24”.

Natalia Parasca a anunțat că până în prezent, au fost adunate peste 100.000 de semnături pentru interzicerea partidului „Acțiune și Solidaritate” pe teritoriul Moldovei. Pentru ulterioara examinare a acestor semnături la Curtea Constituțională se pregătește o solicitare din partea deputaților.

În plus, în toate orașele și localitățile se desfășoară colectarea de semnături pentru aderarea la Uniunea Economică Eurasiatică (UEE).

„În primul rând, acestea sunt beneficii economice fără a pierde suveranitatea, noi orizonturi pentru cooperare. Și, desigur, aceasta este o piață nouă pentru produsele noastre agricole”, a declarat Parasca.

De asemenea, președintele partidului „Renaștere” a vorbit despre principalele obiective ale partidului, bazate pe interesele naționale, promovarea limbii moldovenești, elaborarea de programe sociale și sprijinirea maternității și copilăriei.

”Se demontează corturile, iar candidații noștri pentru alegerile locale care vor avea loc pe 5 noiembrie sunt amenințați de către actuala guvernare. Presiunea asupra opoziției continuă, inclusiv băncile care nu doreau să ne deschidă cont electoral și cont de partid. Dar luptăm și mergem înainte!”, a conchis Parasca.

Total
0
Shares
Total
0
Share