(Video) No comment! Ministrul Maiei Sandu: Guvernul Filip a asfaltat până și pășunile, iar acum n-au unde paște vacile

Ministrul Maiei Sandu vadim brinzan, Guvernul Filip a asfaltat până și pășunile, vadim brinzan acum n-au unde paște vacile, pdm plahotniuc, drumuri bune pentru moldova, ministerul economiei chiril gaburici, vlad plahotniuc drumuri bune pentru moldova, 

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a declarat astăzi într-o conferință de presă că Guvernul Filip a asfaltat până și pășunile, iar acum n-au unde paște vacile. Probabil Brînzan a vrut să deie de înțeles că fostul guvern susținut de PDM a făcut prea multe drumuri în satele din Republica Moldova.

“Sunt unele localități unde au asfaltat și pășunile, că deja n-au unde paște vitele cornute mari”, a declarat Vadim Brînzan cu referire la implementarea programului Drumuri bune pentru Moldova, în anul 2018. Ministrul Economiei a mai declarat că are și exemple în acest sens, însă nu le-a prezentat (vedeți video de mai jos).

Menționăm că de când a venit la putere, Guvernul condus de Maia Sandu nu a reparat nici un kilometru de drum.

Amintim că anul trecut, în cadrul Programul “Drumuri bune pentru Moldova” au fost reabilitați circa 1.600 km de drum în 1.200 de localități. Suma totală a investițiilor a constituit într-un final peste 1.9 miliarde de lei, bani alocați din Fondul rutier şi din Bugetul de stat. Programul a fost implementat de Guvernul Filip și ministrul Economiei Chiril Gaburici la inițiativa liderului PDM Vlad Plahotniuc.

Pentru 2019, democrații au plănuit să implementeze programul Drumuri bune 2, în care trebuiau să fie reabilitați deja 2600 de km de drumuri care leagă stat de stat, raion de raion, însă PDM a trecut în opoziție dat fiind că guvernarea a fost preluată de către partidele lui Maia Sandu și Dodon, care au făcut alianță în Parlament și Guvern.

Image result for plahotniuc gaburici

Image result for drumuri bune pentru moldova

Image result for drumuri bune pentru moldova

 

Image result for filip drumuri bune pentru moldova

Image result for filip drumuri bune pentru moldova

Image result for drumuri bune pentru moldova filip

Related image

Total
0
Shares
Total
0
Share